četvrtak, 8. lipnja 2017.

Dao je otkaz i zadnjih 200 dolara dao za posao na internetu: Za samo TRI mjeseca je postao MILONER!




loading...


Trevor Čepmen (33) je radio u kompaniji koja prodaje solarna postrojenja. Nije imao vremena za porodicu, pa je odlučio da da otkaz i pokrene biznis na internetu u koji je uložio 200 dolara.

Njegov sajt se, se bavi prodajom “muških drangulija”.

Čepmen prodaje kineske drangulije, poput fidžet spinera, ležaljki na naduvavanje i radničkih pantalona od kevlara. On je shvatio da trgovina na internetu najbrže donosi profit.
Čepmen je za 2,99 dolara kupio domen, a za otvaranje prodavnice na iskoristio je ponudu od 14 dolara. Njegov sajt lansiran je 11. novembra 2016, a u reklamu na Fejsbuku investirao je 100 dolara dnevno.

Čepmen je bio već iskusan prodavac. Prvo je nudio umjetnička djela sa religijskom tematikom, ali mu je već poslije deset sati bilo jasno da to neće ići. Proizvod i ciljna grupa bili su suviše specifični.

U 2017. ležaljke na naduvavanje postale su hit. Njih i druge proizvode kupovao je u Kini na sajtu Alibaba za pet dolara, a prodavao ih za 60. Pri tom je našao firme koje proizvode isporučuju direktno kupcima.

Za rad sa kupcima angažovao je ljude na Filipinima, koje plaća 700 dolara mjesečno.

Poslije dva mjeseca, ostvario je profit od 48 odsto prije odbijanja poreza.

– Danas imate obilje podataka o svakom pojedincu – objašnjava Čepmen. Poslije tri mjeseca Čepmen je dobio ponudu za otkup u od tri miliona dolara. Čepmen neće prodavati prodavnicu. U prvoj godini želi da ostvari promet od deset miliona dolara.

loading...
Izvor: novonovo.info

Nema komentara:

Objavi komentar