petak, 29. rujna 2017.

Horoskopska prognoza: Ovim ZNACIMA će august će donijeti BRDO PARA!




Sudeći po finansijskim prognozama za august – dva znaka neće imati finansijskih teškoća. OVANNije samo ljubav ono što će vam sjajno krenuti, nego i pare! Ista ta Venera, vlada kućom finansija Ovna, a drugom vlada Mars.


Budući da Sunce i Mars prave trougao sa Saturnom, uspjeh dolazi i podiže vas na skali vođa. Najviše uspjeha ostvariće oni koji se bave umjetnošću, i sportom. August je sjajan mjesec za promociju sebe. VAGA Veliki stomak je prošlost. Smršala sam 42 kg za mjesec na prazan stomak pijući Zapamtite! Istrošeni zglobovi se mogu izliječiti za 3 dana! Za vaša koljena… Mučio sam porodicu hrkanjem više od 12 godina! Sada postoji lijek Stari proizvod za mršavljenje! Salo se vidljivo topi! -2 kg dnevno, ako … Veliki stomak je prošlost. Smršala sam 42 kg za mjesec na prazan stomak pijući Nema potrebe da idete ljekaru, izliječite zglobove jednostavnim… Samo jedna kašičica ovog proizvoda će ukloniti 2 kg sala za dan! Gledajte 12 kg manje za 9 dana! Svako jutro na prazan stomak August je mjesec u kojem će se stvari odvijati u dobrom smjeru.



Venera se nalazi u kući karijere Vage, utire put i osigurava uživanje u blagodetima. Kada govorimo o sreći koja vam je na putu, imate dva asa u rukavu: Sunce i Mars. Uspjeh može doći i kroz timski rad.
Preuzeto sa: http://www.narodnamedicina.info/horoskopska-prognoza-ovim-znacima-ce-august-ce-donijeti-brdo-para/

Nema komentara:

Objavi komentar