petak, 29. rujna 2017.

Ono što doktori ne želi da znate: Ova 3 sastojka pobjeđuju RAK prostate bolje od bilo kojeg drugog lijeka!




Istraživači iz Teksasu su otkrili nešto što doktori ne bi žele da znate: kombinacija prirodnih namirnica može pomoći da spriječite razvoj raka prostate.



 Nova studija je primijenila pristup ispitujući razne biljne hemikalije. Istraživači su otkrili da konzumiranje crnog grožđa, kurkume i jabuka može zaštititi od raka prostate. Tri magična sastojka su urosolna kiselina koja se može naći u kori od jabuke, rezveratol koji se može naći u crnom grožđu i kurkumin u kurkumi. Sposobnost stvaranja prirodnog tretmana sa dostupnim namirnicama je pozitivno kada se razmotre posledice tradicionalnih lijekova. Rak prostate je drugi najčešći karcinom kod muškaraca. Očekuje se da će biti oko 161 360 novih slučajeva ove bolesti u SAD-u. Jabuke sadrže antikancerogene sastojke. Flavonoidi u jabukama štite vaše srce i arterije od skleroze. Uv Crno grožđe je bogato polifenolima i antioksidantima. Najbolje jeorgansko grožđe.



Zapamtite da ove namirnice treba konzumirati zajedno. S toga nasjeckajte organsko crno grožđe i jabuke i koristite ih kao bazu za zdravu salatu.Orasi i mladi luk idu uz ove ukuse ali možete dodati bilo koji zdrav sastojak. Prelijte salatu prelivom od maslinovog ulja i karija uz mrvicu crnog bibera.
Preuzeto sa: http://www.narodnamedicina.info/ono-sto-doktori-ne-zeli-da-znate-ova-3-sastojka-pobjeduju-rak-prostate-bolje-od-bilo-kojeg-drugog-lijeka/

Nema komentara:

Objavi komentar