petak, 29. rujna 2017.

Ružne izbočine postat će prošlost sa ovim nevjerovatnim RECEPTOM!




Ružne izbočine na nogama možete riješiti hirurškim zahvatom, al vam preporučujemo ovaj prirodni lijek, koji će vam uštediti novac.



Ovaj lijek koji vam danas donosimo radi eliminacijom depozita soli, što je uzrok pojavljivanja izbočina i vraćanje u normalno stanje vaših stopala. Recept: – Jedna kašika lomljenog lovora – 300 ml vode Priprema: Bukvalno nakon prve upotrebe, bolovi u zglobovima će nestati… Veliki stomak je prošlost. Smršala sam 42 kg za mjesec na prazan stomak pijući Zapamtite! Istrošeni zglobovi se mogu izliječiti za 3 dana! Za vaša koljena… Nema potrebe da idete ljekaru, izliječite zglobove jednostavnim… Veliki stomak je prošlost. Smršala sam 42 kg za mjesec na prazan stomak pijući Mršavljenje za lijene! Mršavite 3 kg svakog dana ako ujutro na prazan stomak… Samo jedna kašičica ovog proizvoda će ukloniti 2 kg sala za dan! Gledajte 12 kg manje za 9 dana! Svako jutro na prazan stomak Uzmite lišće lovora i kuhajte ga 5 minuta, a potom prelijte u termos.



Ostavite da stoji preko noći, a ujutro to procijedite. Čaj nemojte piti odmah odjednom, nego u malim gutljajima tokom dana. Ovaj postupak ponavljajte svaki dan i koristite svjež čaj. Nakon deset dana uočit ćete rezultate, osjećat ćete se bolje i ove izbočine na stopalima će nestati.
Preuzeto sa: http://www.narodnamedicina.info/ruzne-izbocine-postat-ce-proslost-sa-ovim-nevjerovatnim-receptom/

Nema komentara:

Objavi komentar