nedjelja, 30. srpnja 2017.

DRAGE DAME PAŽNJA: Prestanite konstantno raditi stvari koje vaša vagina mrzi!




Sve žene trebaju biti zabrinute za svoje vaginalno zdravlje. Ako je zdrava onda je prirodno kisela i sadrži bogate količine korisnih bakterija koje pomažu u odbrani od infekcija i održavaju normalnu razinu pH.



Zdrava vagina također izlučuje male količine sluzi da se čisti, slično kao što se slina proizvodi i pomaže očistiti usta.
Čistite je predobro a to nije stalno dobro jer vagina tako postaje sklonija iritacija, a možete tako ukloniti dobre bakterije koje pomažu održavanju zdrave razine pH.
Koristite ženske higijenske proizvode koji sadrže hemikalije, mirise i boje pa tako mogu izazvati alergijske reakcije. Umjesto toga bolje koristiti običnu vodu.
Niste otkrili vazelin? On je bez mirisa ne sadrži alkohol i konzervanse i neće izazvati iritaciju kao losion za tijelo.



Nosite pamučne gaćice ili budite bez gaća. Pamuk je idealan jer dopušta da diše i upija vlagu, a ako ste kod kuće preporučuje se da hodate i bez gaćica.
Brijanje je idealno za razmožavanje bakterija ako britvicu čuvate u toplom i vlažnom okruženju, zato bolje koristite prirodne losione za brijanje umjesto tradicionalne pjene i koristite potpuno novu oštricu svaki put kad brijete.
Vaše rublje miriše nevjerojatno. Deterdžent za pranje rublja sa bojama i parfemom može nadražiti osjetljivu kožu. Odaberite deterdžente koji ne sadrže bojila i arome, i preskočiti omekšivače.
Posjećujte ginekologa čak i kada ste potpuno zdrave, barem jednom godišnje. Posjet liječniku je važan za razgovor o zdravstvenim problemima.
Izvor: megagiga.info

Nema komentara:

Objavi komentar