ponedjeljak, 31. srpnja 2017.

Najbolji prirodni recept za sjajnu WC ŠOLJU, uz samo 2 sastojka! Ribanje nije potrebno!





WC je jedno od najprljavijih mjesta u kući i čišćenje WC-a je jedan od najatraktivnijih dosadnih kućanskih poslova. Ljudi koriste brojne hemikalije za ribanje wc šolje, ali postići da bude sjajna i čista je prilično teško.



Više se ne morate gnjaviti sa napornim ribanjem, jer uz ova dva sastojka iz vaše kuhinje će učiniti sav posao za vas!
Kada je u pitanju oslobađanje od mrlja, soda bikarbona može učiniti čuda. Ovaj sastojak je također vrlo koristan kada je u pitanju borba protiv mikroba, što znači da je u stanju dezinficirati wc. Kombinirajte sodu s jabučnicm ocatom, jer ocat će uništiti klice i bakterije te će neutralizirati mirise.



Uzmite šalicu octa i izlije ga u WC školjku, ostavljajući tamo gotovo trideset minuta, tako da ima dovoljno vremena da djeluje. Uzmite četkicu, umočite u ocat, a zatim posuti malo sode bikarbone gore. Pročistite neko vrijeme, dodajte još malo sode bikarbone i ponoviti cijeli postupak.
Možete uraditi i ovako:
Uzmite pola kutije sode bikarbone i ulijte ga u zahodsku šolju. Ostavite sodu preko noći, tako da ima dovoljno vremena za rad i sljedećeg jutra isperite WC nekoliko puta sve dok soda bikarbona ne ode kroz odvod. Koristeći četku, prijeđite sa strane WC šolje tako da uklonite prljavštinu, ako je ostalo išta.
Izvor: megagiga.info

Nema komentara:

Objavi komentar