nedjelja, 30. srpnja 2017.

Prirodno i jeftino: Napravite sami DOMAĆI UKLANJIVAČ MRLJA! Rezultati će vas iznenaditi!





Mrlje se pojavljuju svaki dan na odjeći, tepisima i drugim stvarima u svim domovima. Svi smo nekad uflekali našu odjeću, namještaj, pa čak i auto sjedala.




Komercijalni proizvodi će često dodati sintetičke hemikalije kako bi poboljšali učinkovitost proizvoda ili produžitli svoj rok trajanja. Ove dodane hemikalije mogu iritirati osjetljivu kožu i potaknuti alergijsku reakciju.
Osim toga, ako proizvod za uklanjanje mrlja dolazi u sprej boci, svaki sprej zagadi kvalitetu zraka u zatvorenim prostorima. Srećom, postoji mnogo prirodnih načina za uklanjanje mrlja, bez hemijskih dodataka, a vi ih već imate u svojoj kuhinji ili kupaonici.



Ključna stvar je da reagujete odmah čim se pojavi mrlja. Što duže se to ne riješava, sve se više taloži i teže postaje za učinkovito uklanjanje.
Ovaj recept je vrlo jednostavan i pristupačan, na dohvat ruke. Uklanja mrlje različitog porijekla, a može lako parirati najskupljim preparatima sa istim ciljem.
Ali ono što je najvažnije – on je bez ikakvih hemikalija, koje često uzrokuju alergijske reakcije na koži djece i odraslih. Koliko često smo u potrazi za univerzalnim sredstvom za uklanjanje mrlja, ne znajući da možemo napraviti jedan odličan sami.
Sastojci:
100ml tekućeg sapuna
100ml ocat sa 9% alkohola
100ml mineralne vode
sprej boca
četka
Priprema i primjena:
Pomiješajte sve sastojke zajedno i sipati smjesu u praznu sprej bočicu.
Poprskati na mrlju koju želite ukloniti i ostaviti da djeluje 10-15 minuta. Nakon toga trljati mrlju četkom.
Za starije i tvrdokornije mrlje koje ne možete ukloniti nakon prvog pokušaja, još jednom ponovite postupak.
Izvor: megagiga.info

Nema komentara:

Objavi komentar