ponedjeljak, 31. srpnja 2017.

Ona trlja Aloe Veru na svoju KOSU. Šta se događa nakon 5 minuta će vas IZNENADITI! (Video)




Ako mislite da vaša kosa ne raste tako brzo kao tuđa, onda ovaj članak baš za vas. Ovo je čudesna indijska formula za brzi rast kose, a vi ćete je zavoljeti. Ovaj recept je lagan, jednostavan i učinkovit.



Prvo će vam trebati kokosovo ulje i malo ricinusovog ulja koji se mogu naći u gotovo svakoj trgovini. Zatim, vitamin E kapsule koje možete pronaći u medicinskim trgovinama, Aloe vera lišća, te zdjelica.
Započnite rezanje aloe vera lista. Uklonite trnje i narezati ga vrlo lijepo od centra. Zatim sastružite gel sa nje vrlo jednostavno.
Sada uzmite list i masirajte ga na kožu glave. Možete masirati nasumično, a zatim prstima kako bi bili sigurni da je vaše vlasište pokriveno vrlo dobro.
Zatim, uzeti oko 1 kašike ricinusovog ulja i na to dodati oko jednu i pol do dvije kašike kokosovog ulja. Zatim, uzeti jednu vitamin E kapsulu i vrlo nježno je probušiti iglom ili bilo čime što je šiljasto.



Uzmite ovu smjesu od ulja i stavite u zdjelu s toplom vodom. Nemojte ovo ulje stavljati direktno na vatru ili mikrovalnu, jer to može biti vrlo opasno i zapaljivo. Nakon 5 minuta vaše vruće ulje bi trebalo biti spremno da se nanosi na kosu.
Masirajte ulje u vlasište 5 minuta. Nakon tih 5 minuta možete odmoriti glavu na bilo kojoj udobnoj površini, a možete koristiti i jastuk. Započnite masirati vlasište vrlo nježno. To je vrlo važno, jer poboljšava cirkulaciju krvi i pomaže rastu kose.
Učinite to 2-3 minuta. Nakon što ste završili, jednostavno vezati kosu u vrlo usku pletenicu. Ostaviti preko noći i oprati kosu sljedećeg jutra.
Vrlo dobra ideja je da spremite ovu smjesu u bocu i primijenite 4-5 puta sedmično. Čineći ovu metodu, vaš rast kose sigurno će se povećati za 40-50 posto. Primijetit ćete veliku razliku vrlo brzo.

Izvor: megagiga.info

Nema komentara:

Objavi komentar